Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Glas laten plaatsen door Schildersbedrijf Pool

Wij bieden een totaalpakket aan wanneer het gaat het zetten van glas in ramen, deuren en kozijnen.

Verschillende soorten glas

Advies kunnen wij geven over de soorten dubbel glas. Want glas is er in veel verschillende soorten en maten. Dit heeft vaak te maken met de mate van isolatie.
Het ‘ouderwetse’ dubbel glas met alleen een luchtlaag tussen de twee glasplaten wordt niet veel meer verkocht. Wij werken liever met Hoog Rendement glas, HR glas. Dit HR glas heeft een extra isolerend gas tussen de glasplaten. HR glas is in verschillende klassen verkrijgbaar, dit heeft te maken met isolatiewaarde.

Samen kunnen we kijken naar jouw wensen. Waar moet het glas komen, welke doel dient de ruimte waar het glas komt en hoe goed moet die ruimte geïsoleerd worden.

Offerte?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren